HOUTEN TRAPPEN DDK - DE DECKERE KURT
VARSENARE • Met meer dan 25 jaar ervaring probeert De Deckere Kurt in alle mogelijke situaties een oplossing te vinden voor het plaatsen van een trap naar uw behoeftes of gezinssituatie. Opgegroeid als zoon van trappenmaker De Deckere Roland heeft De Deckere Kurt dan ook de liefde voor het maken van trappen van jongs af meegekregen van thuis. Vakkennis van vader op zoon.

De klanten kunnen langskomen met hun plan om een offerte te laten opstellen. Voor verbouwingen kunnen wij ook langskomen om de mogelijkheden te bespreken en zo een gepaste offerte te maken. Uw trap wordt van ontwerp en tekening tot plaatsing door de patroon opgevolgd.
Wij maken trappen in alle stijlen, modern, rustiek, cottage ... . Van eik tot ...

Alle soorten leuning van strak tot leuning met rustiek gedraaide spijlen. Ook spijlen naar bestaand model kunnen vervaardigd worden. Wij maken ook trappen in combinatie met inox of aluminium. U kunt uw keuze maken uit ons fotoalbum, website en sommige referentieadressen.

Indien wij uw interesse zouden gewekt hebben, aarzel niet en vraag vrijblijvend een prijsofferte. Of neem contact met ons op om een afspraak te regelen. Wij maken graag tijd vrij om u verder te informeren.
Zandstraat 6
8490 Varsenare
breng me hierheen