SPILTRAP CENTRUM - SPILTRAPPEN OP MAAT
OOSTERWOLDE • Spiltrappen op maat
Wij maken altijd trappen met oog voor details.
Het voordeel van spiltrappen en wenteltrappen is dat ze relatief weinig ruimte nodig hebben. Hierdoor kunnen ze in veel ruimtes worden toegepast. Onze spiltrappen worden altijd in staal geproduceerd.

Het is mogelijk om houten traptreden toe te passen, hier wordt vaak hardhout voor gebruikt. Onze spiltrappen kunnen op drie manieren worden afgewerkt. We kunnen de trappen verzinken, poedercoaten in elke gewenste kleur of een combinatie van zinken en coaten in de gewenste kleur, maken. Het verzinken van de trap zorgt ervoor dat deze niet meer roest.

Wij produceren standaard spiltrappen, maar ook trappen op maat voor binnen en buiten. In het STABU Bestek zijn meerdere standaard spiltrappen van ons te zien. De trapspecialisten van Spiltrap Centrum maken spiltrapontwerpen die volledig zijn toegespitst op uw bouwproject. Onze vakkennis versterken wij met innovatieve toevoegingen in het bouwproces. Dit draagt bij aan het duurzame karakter van onze trappen en versnelt het werkproces aanzienlijk, zonder de esthetische meerwaarde te verliezen.
mail ons
0031.0516 43 14 42
Zoltstede 1D
8431 HM Oosterwolde, Nederland
breng me hierheen